Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Preluata din " Libertatea pentru femei"
Se curata si se spala cartofii, ceapa, usturoiul si albitura. Toate se pun la fiert intr-o oala cu apa, sare si o lingura de ulei. Se acopera oala cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic.
Separat, se pregatesc crutoanele aromate.
Cand legumele au fiert se scot cu spumiera intr-un bol si se paseaza cu blenderul. Pasta de legume se amesteca cu zeama in care au fiert. Se mai da in cateva clocote, iar spre final se adauga branza Cedar taiata cubulete.
Se serveste cu crutoane aromate si se orneaza cu tarhon proaspat, taiat marunt.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult